Flow Quartz

De charme van natuurlijk materiaal

Flow quartz is cementgebonden gietvloer van epoxy met kwartszand, welke wordt afgewerkt met een lichte korrelige structuur. Quartz heeft de prachtige natuurlijke uitstraling die we kennen van een cement vloer, perfect als u een industriele look & feel wilt in uw interieur. Naast ons assortiment basistinten, maken wij ook voor u de perfecte kleur op maat, geheel naar uw wensen.

Vraag offerte aan
Voordelen

De voordelen van een Flow quartz gietvloer

Een gietvloer van natuurlijke materialen met de uitstraling van een betonvloer

Door het naadloze karakter is een cementgebonden gietvloer makkelijk schoon te maken en hygiënisch

Flow Quartz heeft een hoge mate van UV-stabiliteit waardoor u lang van uw kleur kunt genieten

Deze gietvloer bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Daarmee draag je bij aan het milieu.

Cementgebonden gietvloeren zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen als mede geschikt voor renovatie projecten.

Beton en aardetinten

De vloer is de basis van uw interieur. Bij het kiezen van een kleur voor uw vloer zijn trends minder van belang, de vloer moet vooral bij u en uw persoonlijke smaak passen. Als die basis klopt is uw interieur er gemakkelijk op aan te passen. Onze collectie bestaat voornamelijk uit beton en aardetinten om uw interieur die industriële uitstraling te geven.

Vraag offerte aan
Prijzen

Wat kost het?

Het professioneel aanbrengen van gietvloeren is een arbeidsintensief proces dat je niet zomaar aan iedereen kunt overlaten. Wij hebben een team van eigen applicateurs of werken met vaklui uit ons netwerk. De prijs per vierkante meter is van verschillende factoren afhankelijk, de ondergrond, en de grootte van de vloer. Hoe groter het oppervlak, des te lager de prijs.

Meestal komen we uit op €80 tot €110 per vierkante meter, als je wilt weten waar je aan toe bent, kun je het beste een offerte aanvragen. Stuur daarbij zoveel mogelijk informatie over het project