Flow Vivid

Een samenspel van kleuren

Flow vivid is een unieke PU gietvloer met een levendige uitstraling. Door de mix van twee verschillende tinten die met de hand vermengd worden ontstaat er een wolkig-effect in deze gietvloer. De intensiteit van dit effect kunt u zelf bepalen. Van druk tot heel rustig, alles is mogelijk. Hiermee creëert u een speelse, levendige allure voor uw interieur. Naast ons assortiment basistinten, maken wij ook voor u de perfecte kleur op maat, geheel naar uw wensen.

Vraag offerte aan
Voordelen

De voordelen van een Flow vivid gietvloer

De Flow vivid is er in oneindig veel kleuren en dus altijd passend bij uw woonstijl

Door het naadloze karakter is een PU gietvloer makkelijk schoon te maken en hygiënisch

Onze PU gietvloeren zijn 100% UV bestendig

Door de flexibiliteit voelt de PU gietvloer heerlijk zacht en warm aan de voeten ideaal in combinatie met vloerverwarming.

PU is geschikt voor nagenoeg elke ondergrond en zelfs mogelijk over houten ondervloeren.

In alle kleuren

Een belangrijk voordeel van polyurethaan gietvloer is dat u vrijwel elke kleur kunt kiezen. In onze collectie vind u de mooiste en meest populaire Vivid kleuren van dit seizoen, eigentijdse kleuren die een prachtige basis vormen voor uw interieur. Naast onze eigen collectie kunt u ook gebruik maken van de bekende RAL-Sikkens of NCS kleurlijsten. U kunt uw vloer geheel naar eigen wens aanpassen. Uiteraard helpen wij u graag met het vinden van de juiste match.

Vraag offerte aan
Prijzen

Wat kost het?

Het professioneel aanbrengen van gietvloeren is een arbeidsintensief proces dat je niet zomaar aan iedereen kunt overlaten. Wij hebben een team van eigen applicateurs of werken met vaklui uit ons netwerk. De prijs per vierkante meter is van verschillende factoren afhankelijk, de ondergrond, en de grootte van de vloer. Hoe groter het oppervlak, des te lager de prijs.

Meestal komen we uit op €75 tot €100 per vierkante meter, als je wilt weten waar je aan toe bent, kun je het beste een offerte aanvragen. Stuur daarbij zoveel mogelijk informatie over het project.